Je eerste huis kopen? Hypotheek.nl helpt je verder.

Je eerste huis kopen

Sta je op het punt voor het eerst huiseigenaar te worden? Je eerste huis kopen is natuurlijk een grote stap. Spannend ook. Er komt immers veel bij kijken. Een hypotheek bijvoorbeeld. Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek? Heb je recht op een starterslening? Welke hypotheek en welke rente past bij jou? Of heb je een studieschuld? En zo’n aanvraag, hoe gaat dat in zijn werk? Bij Hypotheek.nl geven wij je onafhankelijk advies over een bij jou passende en voordelige hypotheek voor je eerste woning.

Bereken maximale hypotheek

Hypotheek.nl staat voor een nieuwe manier om je hypotheek af te sluiten. Wij combineren de snelheid van online met het prettige van persoonlijk contact. Een hypotheek is immers niet zomaar iets. Daarom krijg je bij ons je eigen team bestaande uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent.


Waarom hypotheekadvies bij Hypotheek.nl?

Wanneer je je eerste huis koopt, wil je zeker weten dat alles goed geregeld is. Dat de hypotheek die je afsluit goed bij jou past en een scherpe rente heeft. Dat je de juiste keuzes maakt. Niet alleen nu, maar ook met het oog op de toekomst. Voor deskundig en onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek.nl aan het juiste adres.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Bij Hypotheek.nl krijg je jouw eigen team, bestaande uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Zij zijn altijd te bereiken per e-mail, WhatsApp, video of telefoon. Ook buiten de reguliere kantoortijden. Wel zo makkelijk!

 • Je Hypotheekexpert: is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, bespreekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende geldverstrekkers. Daardoor ben jij verzekerd van een bij jou passende hypotheek.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent: zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.


Hoe ziet het proces eruit?

Bij Hypotheek.nl helpen we jou bij het kopen van je eerste woning. Het proces verloopt als volgt:

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies.


Wat kost jouw eigen hypotheekteam?

Bij Hypotheek.nl betaal je voor hypotheekadvies voor je eerste woning een scherp all-in tarief van € 1.495. Duidelijk en zonder kleine lettertjes. Daarmee ben je bij ons zomaar € 1.000 voordeliger uit dan bij de gemiddelde hypotheekadviseur.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen