Onze klanten waarderen ons met een 9.5 op basis van 222 reviews.

Dit zeggen onze klanten over ons:


Door Astrid op 16-09-2021

Vriendelijk en accuraat geholpen. Verstand van zaken


Door Michael op 15-09-2021

Het orientatiegesprek met de hypotheekadviseur was duidelijk. Vragen of onduidelijkheden werden op begrijpelijke manier uitgelegd waardoor deze werden ontnomen en er een heldere beeldvorming ontstond.


Door peter keiijer op 08-09-2021

Mevrouw Beusen is bijzonder goed op de hoogte en denkt goed mee. Het is gebleken dat zij inventief en proactief met de case omgaat. Prettig dat zij snel en recht door zee gaat. verder no-nonsens!


Door Bas op 03-09-2021

Het gesprek met Ruud heeft ons helderheid gegeven in onze financiële mogelijkheden voor de aanschaf van een koopwoning. De uitleg was helder en duidelijk.


Door Bert op 27-08-2021

Open en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden met betrekking tot het maken van een vervolgstap in de aankoop van een nieuw huis en de verkoop van ons huidige huis. De daaraan gekoppelde stappen die wij als voorbereiding kunnen doen om meer kans te hebben om uitgenodigd te kunnen worden


Door Martin op 25-08-2021

We hebben erg fijn en open gesprek gehad, Esmee dacht mee en legde alles helder uit - soms zelfs twee of drie keer. We kregen een goed overzicht en wat huiswerk zodat we op een financieel gezonde wijze in onze toekomst kunnen stappen wanneer we ons droomhuis hebben gevonden.


Door Frans op 23-08-2021

Esmee legt het goed en begrijpelijk uit, ze straalt rust en vertrouwen uit je mogen trots zijn dat Esmee bij jullie werkzaam is.


Door T.P. DERKS op 20-08-2021

DUIDELIJK GESPREK, GOEDE INFORMATIE, VRAGEN WERDEN BEANTWOORD


Door Laurens op 19-08-2021

open en behulpzaam bij kijken naar mogelijkheden en duidelijke uitleg aangaande de constructies


Door Erik op 18-08-2021

helder en duidelijk verhaal. goed voorbereid. eerlijk advies: in mijn geval was dat 'niet handelen'


Door Hanneke op 18-08-2021

Fijn gesprek! Duidelijke uitleg, enthousiast in het gesprek.


Door J. op 16-08-2021

Prettig gesprek gehad met Esmée. Ze nam ruim de tijd om al onze vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden op hypotheek gebied. Ze was vriendelijk en open en heeft ons een goed inzicht in onze financiële situatie gegeven.


Door Siep Krakers op 12-08-2021

Positief gesprek! Duidelijke uitleg en ging erg gemakkelijk via het scherm.


Door JPJK op 11-08-2021

Zij gaven regelmatig verslag van hun bevindingen en ik kreeg steeds een Email van de stand van zaken.


Door R.T. op 09-08-2021

Duidelijk, persoonlijk, en meedenkend in onze specifieke situatie.


Door Astrid op 05-08-2021

Was een verhelderend en fijn gesprek. Esmee luisterde goed en gaf heel duidelijk antwoord. Esmee heeft mij heel goed advies gegeven en had echt verstand van zaken.


Door anoniem op 05-08-2021

Mijn man en ik hadden vanochtend een gesprek.wij waren zeer tevreden, we zijn goed geïnformeerd. Esmee heef ons duidelijk informatie gegeven, ze was geduldig en provisioneel.


Door Gwen op 02-08-2021

Esmee is een vrolijke en gezellige vrouw. In een helder gesprek heeft ze ons de ins en outs van hypotheken laten zien. Erg prettig!


Door Johannes op 30-07-2021

fijn contact en vooral duidelijke uitleg kortom een goede begeleiding


Door Daniel op 30-07-2021

Als starter komt er heel veel op je af bij een woning kopen. Esmee heeft ons zeer deskundig geholpen waardoor we al onze zaken op een rijtje konden zetten. Nu kunnen we de eerste stappen maken om tot onze droom huis te komen.


Door mitchel ummels op 28-07-2021

IK VOND HET EEN HEEL FIJN EN LEERZAAM GESPREK je kunt fijn meekijken met alles. en alles word goed uitgelegd


Door Robert Hoogeveen op 27-07-2021

Duidelijk in uitleg. Geduldig en plezierig persoon om mee te praten.


Door Monique op 27-07-2021

Fijn gesprek, veel kennis, dus veel informatie gekregen en antwoorden op vragen die ik had.


Door Annie op 25-07-2021

Voor ons verschillende opties bekeken en uitgerekend. Uitleg was op een duidelijke verhelderende en rustige manier . Nam de tijd hiervoor. Prettig in gesprek.


Door GR op 24-07-2021

Onno heeft ons uitstekend geïnformeerd en, naar ons gevoel, ook geadviseerd.


Door Harold op 23-07-2021

Wij zijn zeer tevreden over dit gesprek. Wij weten nu wat wij nu ongeveer kunnen doen.


Door Gabriel op 21-07-2021

Top gesprek gehad, zeer vriendelijk en erg behulpzaam


Door Eveline Staats op 20-07-2021

Wat hebben jullie me fantastisch geholpen in deze moeilijke en stressvolle periode! Iets wat onmogelijk leek is toch gelukt, een huis kopen voor mij en mijn 4 kinderen. Jullie hebben me voorzien van een top advies en hebben daarbij echt goed naar mijn situatie gekeken. Het was voor mij van begin tot eind enorm spannend, maar jullie hebben je uiterste best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb een huis!!! Lieve Karima en Maaike, jullie zijn toppers!


Door Jan op 14-07-2021

Deze adviseur gaf mij het vertrouwen dat er mogelijkheden zijn. Deskundig en vriendelijk te woord gestaan.


Door Noa op 14-07-2021

We hadden eigenlijk niet verwacht dat we er toch zoveel aan zouden hebben. Het was een heel nuttig gesprek, met weer genoeg stof tot nadenken en daar zijn we zeker heel blij mee.


Door Lia op 13-07-2021

Ben netjes en professioneel geholpen .is een aanrader


Door Hans op 12-07-2021

ze kon duidelijk antwoord geven op onze vragen en we hebben een duidelijker beeld gekregen van wat we zouden kunnen lenen


Door anoniem op 09-07-2021

Prettig en de tijd nemend. Kundig en meedenkend. aanrader!


Door Herman op 06-07-2021

Een gewone sympathieke persoon met kennis van zaken


Door Mariska op 02-07-2021

Enthousiast en gemotiveerd en interesse voor persoonlijke situatie. Esmee kan duidelijk en heldere uitleg geven. Een heel prettig gesprek en zeer informatief.


Door anoniem op 01-07-2021

zeer prettig en ter zake kundig gesprek. Aangegeven gesprekstijd klopte precies. Alles wordt nu in gang gezet en verwacht hier net als bij het gesprek een keurig verloop


Door PCN op 01-07-2021

Online advies goed gepland en precies volgens afspraak, onze specifieke wensen creatief ingevuld. Goed meegedacht naar de toekomst en ik heb er veel van geleerd. Geen afgeraffeld gesprek maar de tijd genomen die nodig was, top


Door Zoubida op 30-06-2021

Heb een super fijn gesprek gehad met Yvonne. Ze kon het goed en duidelijk uitleggen en ze was heel erg vriendelijk! Echt een topper!


Door Johan op 30-06-2021

Open eerlijk gesprek. Goede informatie en ook aanvullende mogelijkheden zijn aangegeven.


Door Anoniem op 28-06-2021

Geduldig alles uitgelegd, heel prettig contact. Monique is een topadviseur!


Door Jemo op 23-06-2021

Informatief, open en helder gesprek. Verschillende berekeningen aan bod gekomen en doorgesproken.


Door Martin op 22-06-2021

Uitstekend gepersonaliseerd advies, veel details en goede uitleg en suggesties. Meerdere scenario's belicht en uitgewerkt in nog onzekere situatie qua aankoop. Vriendelijk en klantgericht. Aanrader!


Door Michel op 22-06-2021

Gesprek als zeer prettig ervaren. Goede en duidelijk toelichting van de mogelijkheden. Zo ook onder verschillende condities overzichten aangemaakt.


Door Francois op 17-06-2021

vriendelijk, prima advies, contact ook fijn en prima verwerking van de gegevens en via email en videochat dat net het persoonlijk maakt contact te hebben dan via de hoorn via de telefoon, is dit wel stuk fijner


Door FC op 11-06-2021

Open,duidelijk,geduldig begripvol,antousiast heeft goede kennis van zaken. Fijn om mee te sparren. Karima,nogmaals dank voor jou inzet!


Door Remy Lauf op 10-06-2021

Snel, kordaat, duidelijk en klantvriendelijk. Makkelijke bereikbaarheid, korte lijnen. Ben bijzonder tevreden!


Door YB op 08-06-2021

Hele prettige adviseur, met oog voor je situatie, wensen en persoonlijke omstandigheden. Open, eerlijk, en inhoudelijk goed advies in een complexe zaak. Veel dank!


Door Jim op 03-06-2021

Monique heeft duidelijk kennis van zaken en geeft een heldere uitleg op al je vragen.


Door Lieke op 02-06-2021

Prettig eerste gesprek, heldere uitleg en fijn dat er meegedacht wordt in mijn situatie. Er werd goed de tijd genomen, onduidelijkheden werden zeer geduldig nogmaals uitgelegd.


Door Johan op 11-05-2021

Prima voorlichting en informatie m.b.t. hypotheek en andere financiële mogelijkheden.


Door Jovani op 10-05-2021

Prettig spontaan gesprek laagdrempelig en duidelijk neemt de tijd


Door Joja op 06-05-2021

Fijn dat er tijd voor ons wordt genomen en wordt meegedacht. Soms gaat het even snel voor ons als leken maar het wordt geduldig nog eens uitgelegd. We zijn tevreden tot nu toe.


Door Karin op 04-05-2021

Goed gesprek maar later bleek dat de boeterente maar voor een klein deel aftrekbaar was, helaas.


Door Theo op 03-05-2021

Met de visualisatie van de heer Korndorfer was het gesprek uitstekend te volgen. Ook het vlotte tempo sprak mij aan. Het allerbelangriojkste vond ik nog het vertrouwenwekkende karakter van de adviseur, het audio-visuele gesprek en de informatie.


Door Hilbert op 29-04-2021

Prima advies en uitleg. Denkt goed mee en prettig gesprek. Het is dat ik uit principe geen 5 geef. (Ook mijzelf niet). Er is altijd wel iest te verbeteren. Het gesprek was leuk, deskundig en helder TOP dus


Door Karel op 29-04-2021

Het was om te beginnen een prettig gesprek en Jochem is een kundig adviseur.


Door anoniem op 28-04-2021

prima, prettig, to the point, geduldig en duidelijk.


Door MvK op 26-04-2021

Meedenkend en onze vragen werden goed beantwoord. We weten beter wat onze mogelijkheden zijn.


Door gd op 26-04-2021

Prettig contact gehad. De heer Korndorffer reageert snel en correct op onze vragen.


Door G.P op 23-04-2021

Ze was helder, open en eerlijk. Alles was duidelijk. Ik weet nu welke stappen ik moet zetten. Ik ben zeer tevreden over dit gesprek.


Door Anoniem op 22-04-2021

Soms wat minimale communicatie, maar alles is goed afgehandeld.


Door ronald op 20-04-2021

duidelijk, rustig en kundig, prettig en een goede uitleg. Op zoek naar persoonsgerichte oplossingen.


Door M Hoekstra op 19-04-2021

Was een fijn gesprek, veel duidelijkheid en onze vragen zijn allemaal goed beantwoord


Door Arnold op 19-04-2021

het was een heel open gesprek, waar ik de indruk van had dat er geen valkuilen in zaten. Het voordeel was dat ik alle gegevens paraat had en Jochem die deze in zijn programma kon verwerken en direct inzicht gaf wat de financiële gevolgen waren voor mij.


Door Fabián op 16-04-2021

alles naar genoegen duidelijk uitgelegd. Goed dat alles online mag geregeld worden


Door I.J. Kooi op 14-04-2021

Karima nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf ontzettend goede en duidelijke informatie


Door Frank op 13-04-2021

een duidelijke en rustige uitleg die zeer aansprekend is


Door RCV op 13-04-2021

Super goed geholpen. Hele positieve gesprekken gehad die ondanks de stress er voor zorgde dat ik hoop hield op een goede uitkomst.


Door Shivanie op 13-04-2021

Wij hebben het gesprek zeer goed ervaren. Zeer vriendelijk en duidelijke informatie.


Door anoniem op 12-04-2021

Karima was erg betrokken en nam de tijd voor ons. Ze leek soms niet helemaal comfortabel met het berekeningen systeem, maar kon onze vragen wel goed beantwoorden.


Door Bert op 07-04-2021

was gewoon en duidelijk, meedenked naar de moelijkheden


Door Mike op 07-04-2021

Vriendelijke man, behulpzaam en legt duidelijk uit. Bedankt Murad!


Door de Jong op 06-04-2021

Fijn gesprek, inhoudelijk goede antwoorden. ongedwongen sfeer.


Door HNO op 01-04-2021

Zeer prettig onderhoud gehad met de adviseur


Door HS op 31-03-2021

Weet mijn vragen op een deskundige wijze met tips te beantwoorden.


Door Dennis op 30-03-2021

Zeer duidelijk en zonder enige druk. Helder en duidelijk uitgelegd zelfs met mijn beperkte financiële achtergrond en kennis begreep ik het prima.


Door Sander Kramp op 30-03-2021

Prettig gesprek met een duidelijke en eerlijke uitleg.


Door Y.D. op 26-03-2021

'to the point', rustig, geduldig, vertrouwenwekkend.


Door Steven op 26-03-2021

Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd. Is een prettig persoon in het gesprek.


Door MH op 26-03-2021

prettig gesprek, concreet geholpen en duidelijk waar we aan toe zijn. kijken uit naar het vervolg.


Door Anoniem op 25-03-2021

Murad heeft ons onwijs goed voorgelicht en heeft de tijd genomen voor ons! Erg fijn geholpen!!!


Door C op 24-03-2021

Aangenaam gesprek. Duidelijke informatie en kon zich goed inleven in onze situatie. Een aanrader!


Door Gk op 24-03-2021

Goede duidelijke uitleg. Legde verschillende opties uit. Helder en vriendelijk.


Door Jeanine op 24-03-2021

Heldere uitleg. Prettige vorm van communicatie. Goed informatieverstrekking.


Door Sam op 24-03-2021

Denkt op een fijne manier mee met de klant. Heldere uitleg.


Door ROBERT op 23-03-2021

hele duidelijke uitleg van een spontaan persoon die de tijd voor je neemt


Door Sem Weeke op 23-03-2021

Onno was heel duidelijk in de uitleg en communicatie. ondanks dat hij kort volgend op mijn gesprek een andere afspraak had heeft hij niet gehaast o.i.d. Het gesprek was verder erg gezellig en we hebben ook gelachen. Normaal moet ik altijd een dag of twee over een soortgelijke beslissing nadenken, maar ik en mijn vriendin besloten gelijk om door te gaan met hypotheek.nl


Door Alexandra op 23-03-2021

Duidelijk gesprek, adviseur nam voldoende tijd en gaf heldere uitleg. Met dank.


Door Luc op 22-03-2021

Geeft duidelijk advies en antwoord op mijn vragen!!


Door Jelle op 18-03-2021

Sebastiaan Kramer is een fantastische adviseur!


Door Marijke op 18-03-2021

Prettige gesprekspartner en de vrijblijvendheid is ook echt, zoals gezegd is.


Door Arend op 18-03-2021

Helder, snel, overzichtelijk. 'lkhkjb;kjbh;khub;ihvb;ihv jlgv


Door Johan op 17-03-2021

vriendelijk en goed geholpen. Ze nam de tijd en heeft mij goed geadviseerd.


Door N. op 16-03-2021

Fijn gesprek met goede adviezen waar we wat aan hebben. Dank daarvooe.


Door RCvdV op 16-03-2021

Plezierig, vlot, to the point met een heel duidelijk computermodel


Door MPi op 16-03-2021

Was een goed en onderhoudend gesprek. Ze hebben me voorzien van informatie waarmee ik verder kan.


Door ARP op 16-03-2021

vriendelijk, duidelijk en klantgericht. Het was een prettig gesprek.


Door Marcel op 12-03-2021

Maximale score omdat: -zeer menselijke persoonlijke benadering -Aandacht voor de vorm van het gesprek, met name het detail om te bellen omdat ze merkte dat de pc-speaker niet goed werkte voor ons. Heel fijn! -Aandacht voor ons beide, met onze verschillende kennis van het onderwerp. Zeer fijn ervaren vanuit ons beide! -Veel en goede uitleg over de mogelijkheden. Met alle vrijheid voor ons, heeft Karima wel een duidelijk advies met onderbouwing over de keuze die ze bij ons vindt passen. -Haar kennis van de woningmarkt heeft een positieve invloed op de details van de gekozen inschatting van de hypotheekvorm.


Door Yananda op 12-03-2021

Sebastiaan is heel open en persoonlijk, heeft kennis van zaken en wekt vertrouwen.


Door JD op 12-03-2021

Prima uitleg en goed antwoord op mijn vragen.


Door GM op 12-03-2021

Very nice contacct, great support and clear explanations.


Door Hoekie op 11-03-2021

Goede voorlichting van sebastiaan Fijn gesprek erg duidelijk via online


Door Raymon op 11-03-2021

Zeer goed geadviseerd door Onno, duidelijke en rustige uitleg.


Door GFB op 11-03-2021

Vriendelijk ,to the point. Erg duidelijk en zorgvuldig in het navragen van de bijkomende lasten


Door S. Duits op 10-03-2021

Super goede service, duidelijke uitleg in Jip en Janneke taal. Snelle verwerking en goede gesprekken via de webcam. Echt een aanrader, goed prijs/kwaliteitsverhouding.


Door Anoniem op 09-03-2021

goed geïnformeerd en op de hoogte van actuele situatie en mogelijkheden. Prettig gesprek waarin duidelijk gesproken is.


Door Iris op 08-03-2021

We hebben een fijn gesprek gehad. Ondanks dat we hiervoor ook al een adviesgesprek hebben gehad voor een hypotheek, hebben we nog nieuwe dingen gehoord.


Door M. van Tol op 08-03-2021

Goed advies gekregen, duidelijke uitleg. Bedankt!


Door RGE op 08-03-2021

Duidelijke uitleg. Ik ben wel voorzichtig en hoop dat er geen adders onder het gras liggen. Ik ben echter niet op de hoogte van de bank die aangeboden wordt (ken ik niet). Vriendelijke groet, R.G.Ehrlich.


Door M.Leenders op 05-03-2021

Ik ben zeer tevreden met de rustige en prima uitleg. We wilden een hypotheek oversluiten. Door het advies een beter inzicht gekregen en daarom bij onze huidige bank gebleven.


Door anoniem op 04-03-2021

Het was een goed en prettig gesprek. Het is helder wat we maximaal kunnen lenen. en wat we kunnen bieden op een woning. waarom we deze hypotheek vorm de optie is, is ons niet helemaal duidelijk. Dit omdat er meerdere scenario's mogelijk zijn en er slechts met 1 scenario is gerekend.


Door bk op 02-03-2021

helder en eerlijk verhaal


Door SM op 01-03-2021

Jochem heeft ons goed geholpen en geïnformeerd. Hij heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd.


Door MMI op 25-02-2021

Duidelijke toelichting over de betreffende hypotheek vormen en op onze vragen.


Door Maarten op 24-02-2021

Het was een rettig en duidelijk gesprek, hij stelde de juiste vragen en was oprecht geïnteresseerd in de motivatie tot oversluiten


Door Frank op 23-02-2021

Een zeer positieve ervaring. Sebastiaan nam, ondanks dat we al bekend waren met 'de basiskennis', alles stap voor stap door. Er werd op prettige wijze voordelen en nadelen van bepaalde keuzes uitgelegd. Al met al een helder verhaal dat een positieve en prettige indruk heeft gegeven.


Door anoniem op 19-02-2021

Fijne duidelijke uitleg en antwoord op alle vragen


Door Dick op 19-02-2021

ondanks de voor ons wat moeilijke omgaan met de laptop is het fantastisch gegaan een duidelijke en vriendelijke sessie geworden. graag tot maandag


Door Urley op 19-02-2021

goede informatie, verschillende scenario's/mogelijkheden besproken.


Door Richard op 18-02-2021

Goed en duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden en de verschillende hoogte van de lening


Door Guus op 18-02-2021

Duidelijke uitleg over verschillende zaken. Wij zijn nieuw in de koopwereld waardoor we zelf niet het inzicht hebben van het kopen van een huis en de zaken die erbij komen. Karima heeft ons hierin stapsgewijs meegenomen op een fijne en duidelijke manier. Top!


Door F.C. op 17-02-2021

Karin neemt de tijd, is zeer geduldig en duidelijk, goed gehumeurd en een fijne gesprekspartner


Door B.W.J. op 17-02-2021

Prima uitleg en vriendelijke conversatie,deze medewerkster geeft voldoende uitleg .


Door FS op 16-02-2021

Direct heel duidelijk over de mogelijke uitkomst(en) van het gesprek. Denkt mee en is eerlijk.


Door Laurette en Rudy op 16-02-2021

Goed, duidelijke uitleg - concrete voorbeelden- maakte persoonlijk contact -eerlijk


Door Ruud op 15-02-2021

Duidelijke visie op mijn situatie. Alleen jammer dat je niet alles via het scherm kunt meekijken omdat het zoomscherm sommige delen afdekt.


Door Cynthia op 15-02-2021

Heel duidelijke uitleg van alle mogelijkheden. Ik ben veel wijzer geworden door dit gesprek. Prettig persoon, die de tijd neemt om alles duidelijk te maken voor de klant.


Door Y & R op 11-02-2021

Hij was duidelijk met de informatie. Was een fijn gesprek. Het tempo paste hij goed aan op ons. Gaf ons wat tijd om dingen te bespreken en gaf ons duidelijke vergelijkingen waar we veel mee kunnen.


Door LD op 09-02-2021

Geïnteresseerd, benoemt wat voor ons het voordeligst is (niet wat voor jullie bedrijf het beste uitkomt), begrip van de persoonlijke gevoeligheden, kennis van zaken, hartelijk.


Door Nico op 09-02-2021

Neemt de tijd en legt alles fijn uit. Ook zeer behulpzaam


Door Ed op 08-02-2021

Het gesprek begon wat warrig. Maar uiteindelijk is een passend advies voor onze situatie gegeven en worden relevante gegevens nog nader uitgezocht.


Door Mr op 04-02-2021

Bedankt Karima! Je hebt me enorm vriendelijk en uitgebreid geinformeerd!


Door RAH op 03-02-2021

De adviseur is kundig en weet veel. Hierdoor ging zij af en toe te snel door de informatie heen (ik ben een noob en weet nog niks van al die termen). Daar tegenover stond dat ik alles kon vragen en zij legde dit vervolgens heel goed en geduldig uit.


Door Bas op 02-02-2021

De adviseur was zeer duidelijk, en heeft verschillende alternatieven bekeken. Al met al zeer tevreden.


Door Pim op 02-02-2021

Gedegen duidelijke berekeningen. Goed en vriendelijk gesprek.


Door SB op 01-02-2021

Zeer heldere uitleg en toelichtingen, in mijn geval was er te weinig voordeel te halen om de hypotheek over te sluiten.


Door Hans op 01-02-2021

Onno heeft op een vertrouwenwekkende, vriendelijke wijze en middels een duidelijke uiteenzetting mij geadviseerd om te kiezen voor het oversluiten van de bestaande hypotheek van Florius naar de nieuwe maatschappij. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.


Door Anoniem op 29-01-2021

Fijne toelichting en echt de tijd genomen voor een goede uitleg


Door BW op 29-01-2021

Prettige vrouw, meedenkend, verstand van zaken, geduldig, geeft goede adviezen. Jolanda straalt vertrouwen uit.


Door Nathalie op 28-01-2021

Zeer uitgebreide berekeningen gemaakt en heel fijn dat tijd geen issue was.


Door J.A. op 27-01-2021

Karima is een zeer enthousiaste dame die de eventuele overstap van hypotheekverstrekker goed voorbereid had en duidelijk kon uitleggen. Prettig zaken doen op deze manier.


Door JW op 26-01-2021

zeer duidelijk en open gesprek goede verwerking van de gegevens


Door anoniem op 26-01-2021

Erg prettig, en erg duidelijk, Jolanda was erg goed voorbereid


Door Emmy op 25-01-2021

Duidelijke en begrijpelijke taal, helder overzicht gegeven. Erg fijn!


Door Hans Blom op 25-01-2021

Rustige, neemt de tijd, is goed op de hoogte ,is doortastend in zijn benadering


Door Wendy op 22-01-2021

Het geluid was niet best (steeds zacht/hard)daardoor was het soms lastig te volgen. De inhoud van het gesprek was prima.


Door Hanneke Ebbeng op 21-01-2021

Karima heeft mij super goed geholpen. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en erg behulpzaam. Toen het even tegen zat heeft ze haar best gedaan om het voor mij goed te regelen. Verder is het contact persoonlijk en merk je dat ze haar werk leuk vindt.


Door Petra op 19-01-2021

Ze dacht mee in onze bijzondere situatie. Ook bij het uitzoeken van de hypotheekverstrekker nam ze dit mee in de opties.


Door Brent op 15-01-2021

Heel fijn gesprek gehad met Karima. Mijn overzicht is nu helemaal duidelijk.


Door Piet op 14-01-2021

Prettig gesprek, goed voorbereid en duidelijk beargumenteerd.


Door Alles ok op 12-01-2021

Alles was ok. Transparante uitleg zonder verrassingen.


Door ilse en luc op 12-01-2021

Zeer vriendelijk en zeer duidelijk. hebben een zeer duidelijk beeld gehad


Door E.P. op 12-01-2021

- Legt alles heel duidelijk uit; - prettig gesprek; - vroeg regelmatig of alles duidelijk is en of ik nog een vraag had.


Door B&A op 08-01-2021

het werd duidelijk uitgelegd en op de vragen die ik had werd goed geantwoord


Door A.H v M op 08-01-2021

Goede rustige uitleg en nam mij mee in verschillende berekeningen


Door Anoniem op 06-01-2021

Sebastiaan heeft mij enorm geholpen. Als ik ergens het niet helemaal begreep, dan legde hij geduldig alles opnieuw uit.


Door Familie van den Berg op 31-12-2020

Wil je een adviseur die je echt op de hoogte houd... die eigenlijk bijna 24/7 klaar staat voor je? Dan moet je bij Karima Rijkse zijn. Plat gezegd "wereld wijfie". Ik raad haar dan ook echt bij iedereen aan. Karima bedankt dat je onze hypotheken rond heb gekregen. Van mijn broertje, ouders en die van mijn natuurlijk!


Door Jan op 31-12-2020

Sebastiaan geeft een zeer duidelijke en goede uitleg over de hypotheekvormen die er zijn voor mijn huidige situatie en tevens voor de toekomst. Ook heeft hij zeer veel verstand van zaken. was een zeer realaxed en vertrouwd gesprek waarin alles goed besproken wordt.


Door voornaam op 29-12-2020

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Karima, ze gaf me veel nieuwe inzichten en informatie.


Door Laura op 29-12-2020

fijne en heldere uitleg. Samen meerdere opties bekeken voor een helder beeld


Door Peter op 28-12-2020

Ik ben geholpen door Karima een vrolijke dame die mijn vragen duidelijk en in simpele taal kon uitleggen. helemaal top!!!!


Door MM op 28-12-2020

Heldere en duidelijke uitleg. Ze geeft een goed gevoel. Geeft ook tips n.a.v. vragen en ons verhaal, wat ook erg prettig is.


Door Humphrey op 24-12-2020

Erg vriendelijk en duidelijk wat de voor en nadelen zijn. Ik hou niet van het opdringen van offertes ze vertelde gewoon de dingen die kunnen en niet kunnen. En laat me ook de vrijheid om andere Offertes te bekijken dat vindt ik heel prettig mijn dank daar voor.


Door R.L. op 23-12-2020

Vriendelijk gesprek met duidelijke uitleg dat het in ons geval geen zin heeft de hypotheek over te sluiten


Door Rene Beenhouwer op 23-12-2020

Duidelijke uitleg, concreet. Vragen werden goed beantwoord


Door Frank Bertelink op 22-12-2020

Heldere en duidelijke uiteen zetting van de mogelijkheden


Door C.H op 18-12-2020

fijn gesprek en een duidelijke en vriendelijke uitleg erbij


Door HP op 18-12-2020

she explained all the aspects very well and she was able to answers our questions.


Door AEE Klaassens op 16-12-2020

Het gesprek met Karima was erg prettig. We hebben samen twee berekeningen gemaakt en ik heb veel informatie en duidelijkheid gekregen over het kopen van mijn eerste woning.


Door charlotte op 11-12-2020

het was allemaal duidelijk en het is prettig dat je mee kan kijken.


Door JN op 09-12-2020

Duidelijk en eerlijk advies. Bedankt voor de uitleg.


Door anoniem op 08-12-2020

Een prettige en heldere uitleg over de mogelijkheden voor onze hypotheek.


Door Dimar op 07-12-2020

Heldere uiteenzetting en informatie online via de PC zeer goed te volgen. Alle mogelijkheden werden helder en zeer begrijpelijk getoond en uitgelegd. Ook aandacht voor de persoonlijke situatie hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de tips voor de toekomst zijn helder. Met dank


Door Pim op 03-12-2020

Duidelijk verhaal, zeer vriendelijk! echt een goed gevoel aan over gehouden.


Door Eztiah op 03-12-2020

To the point informatie verstrekt. Relevante zaken aangekaart voor onze situatie en wensen. Deskundige uiteenzetting.


Door Lukas op 02-12-2020

Goed contact, erg vriendelijk. Moedig je aan om vragen te stellen. Geef alle nodige informatie.


Door Ton op 01-12-2020

De hypotheekadviseur komt heel vriendelijk over Is kordaat werkt snel en legt duidelijk uit Goede gesprekspartner


Door Hans Jacobs op 01-12-2020

Na de voortellingsronde heeft zij mij helder gemaakt, wat haar functie is, haar achtergrond en voor welke firma zij actief is. Vervolgens mij gevraagd wat mij doel is en wat te verwachten van deze sessie. De start was dus positief. Nadien alle opties bekeken en wat de financiele consequenties zijn. Op mijn verzoek werden nog een aantal opties bekeken, zoals meefinancieren van de kosten of de meerkosten zelf financieren. Zoals ik nu kan inschatten zijn alle opties bekeken en de kosten helder gemaakt. Ik weet dus waar ik aan toe ben als ik mijn hypotheek oversluit.


Door Dagmar op 28-11-2020

Zeer vriendelijk, duidelijk, en ze nam de tijd. Erg fijne gesprekspartner. Ze wist al onze vragen goed te beantwoorden.


Door Wim op 26-11-2020

Ben uitgebreid en deskundig geholpen. In het gesprek nog 2 x zelfs met hypotheekverstrekker ING erbij telefonisch geraadpleegd door mw. Rijkse om zeker te zijn dat we goed zaten in de berekeningen. Zeer tevreden dus.


Door Menachem op 18-11-2020

Heel vriendelijk en deskundig advies. Er zijn diverse optie besproken. Ik vond het gesprek heel nuttig.


Door Ashu op 17-11-2020

Deskundig, Vriendelijk en heel professionele persoon


Door PJM op 17-11-2020

Goed voorbereide informatie naar aanleiding van de door mij aangeleverde bescheiden en actief meedenkend over de mogelijkheden.


Door Jan Juch op 11-11-2020

zeer deskundige en vriendelijke medewerkster die een eerlijk advies geeft en daarbij vooral het belang van vooral de aanvrager zeer respecteert. zij kan zich volledig verplaatsen in de situatie en komt met begrijpelijke voorbeelden die geen twijfel bij een beslissing geven.


Door Mariska op 09-11-2020

Karima was erg attent, geïnteresseerd en ze heeft kennis van zaken. Alle vragen die ik vooraf had, zijn allen beantwoord in het gesprek. De communicatie verliep helder en prettig en alles wat ik niet begreep, werd nogmaals uitgelegd. Op het gedeelde scherm was te zien hoe de berekeningen werkten en dat heeft mij erg geholpen. Al met al een zeer prettig gesprek!


Door Anniko op 05-11-2020

Super goed geholpen door Onno. Hij nam de tijd voor ons, heldere uitleg, vriendelijk en eerlijk. Super fijn gesprek!


Door Celicia Jansz op 03-11-2020

Ze staat bijna altijd voor ons klaar en is zij zelf niet bereikbaar dan zorgt ze dat annemarie back up staat


Door L. Janssen op 28-10-2020

Wij zijn heel tevreden over de gesprekken met Karima. Ze is ontzettend aardig, enthousiast en betrokken en heeft het gesprek goed voorbereidt. We hebben veel vertrouwen in haar advies en kennis, wat heel prettig is bij het maken van zulke belangrijke keuzes. Ook fijn dat ze aangeeft dat we ook na verloop van tijd contact mogen opnemen, mochten we nog vragen hebben. Een hele goede keuze om met Karima in zee te gaan!


Door K.P. Jit op 27-10-2020

Zeer prettig en nuttig gesprek! Er was alle ruimte om vragen te stellen en de vragen zijn telkens heel duidelijk beantwoord. Bovendien heel fijn dat ook buiten kantooruren een gesprek mogelijk was.


Door Claudine op 27-10-2020

De mogelijkheid tot het gesprek online en buiten kantooruren is een voordeel. Daarnaast was het een zeer prettig gesprek met een duidelijke uitleg.


Door Cees op 26-10-2020

Een zeer aangenaam en open gesprek, met een duidelijke uiteenzetting t.a.v. de bedoeling van deze sessie.


Door Arie op 22-10-2020

We hebben m'n financiele situatie uitgebreid doorgenomen met de mogelijke opties voor een aankoop. Stipt op tijd (tot op de minuut) van de afspraak alsook heel gemakkelijk tussendoor vragen beantwoorden.


Door AK op 21-10-2020

Proactief mee gedacht met de opties. Ook Out-of-the-Box optie aangedragen, welke we serieus overwogen hebben. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor de huidige bank, met nieuwe voorwaarden.


Door WM op 15-10-2020

Het was een zeer verhelderend gesprek, waarbij ik 2 adviezen heb gekregen. Eerste advies voor bestaande hypotheek open te breken was niet interessant voor mijn situatie ivm een te hoge boete rente. Het tweede advies om nog een stap te maken naar een duurdere koopwoning zou in mijn geval best interessant kunnen zijn qua maandelijkse hypotheek kosten, die nagenoeg hetzelfde zouden zijn als wat ik nu aan hypotheek kwijt ben.


Door JH op 15-10-2020

Prettig gesprek, de adviseur heeft verstand van zaken en kan gemakkelijk verschillende scenario's doorrekenen.


Door Loes op 13-10-2020

Het gesprek verliep rustig, duidelijk, en Onno kwam met goede alternatieven.! Hij legde de consequenties van iedere keuze met veel geduld uit! Ik begreep alles! Zeer vakkundig! Ik neem bedenktijd, en ga dan alles op een rijtje zetten!


Door JS op 09-10-2020

Prettig gesprek met heldere uitleg. Karima toont zich hands-on en berekent direct eventuele afwijkende persoonlijke scenario's.


Door M. v.d. B op 07-10-2020

Samen met Verica Gligorov zijn wij door Jolanda Gulitz erg fijn geholpen aan een passende hypotheek. Goede bereikbaarheid en kundig advies!


Door AW op 07-10-2020

Karina een gedreven adviseur die haar afspraken nakomt. Het persoonlijk contact verloopt goed. Ze neemt de tijd voor je en neemt alle mogelijkheden afgestemd op je persoonlijke situatie goed door.


Door Jane op 04-10-2020

Karima heeft ons goed geholpen. Was altijd bereid om vragen te beantwoorden en om ons op te bellen met nieuwe ontwikkelingen omtrent ons hypotheek. Altijd staat zij voor ons klaar, super!


Door Frank (Uden N.B.) op 04-10-2020

Karima Rijkse heeft mij een vriendelijk, eerlijk, duidelijk en zeer professioneel hypotheekrente aanpassingsadvies gegeven. Zij was zelfs bereid om mij in het weekend, via whatsapp, nog het een en ander uit te leggen. Mede door haar advies heb ik de rente-aanpassing voor mijn hypotheek aangevraagd. Karima is een topadviseuse!!!


Door Jane op 03-10-2020

Karima heeft ons door het hele proces begeleid met betrekking tot ons hypotheek. Altijd kunnen bereiken voor vragen en is erg vlot en secuur te werk gegaan, super!


Door harro op 01-10-2020

goed en eerlijk. Advies op maat!


Door anoniem op 28-09-2020

vanaf het begin zijn we heel rustig, duidelijk, doelgericht en uitgebreid geïnformeerd over de hypotheekmogelijkheden. alle (bel)afspraken zijn 100% nagekomen. we zijn heel blij dat we met hypotheek.nl, en daardoor met Jolanda en Verica, in contact zijn gekomen. en gelukkig heeft alle begeleiding er toe geleid, dat we de hypotheek krijgen waar we tevreden mee zijn.


Door Adrian op 28-09-2020

The meeting was clear and the information that Karima gave was helpful.


Door gerard op 25-09-2020

denkt goed mee en weet snel wat ik wil dat bij mij past.


Door Hans Hoole op 17-09-2020

Zij was professioneel en goed geinformeerd. Werkte goed structureel en was bereid dingen goed voor mij uit te zoeken, hetgeen ik zeer op prijs hheb gesteld.


Door J. Rood op 11-09-2020

Heel positieve instelling, een heel persoonlijk gesprek en ontzetten gezellig. We hebben ook een heel duidelijke uitleg gehad en we krijgen de benodigde informatie ook nog per mail wat heel fijn is.


Door Marianne op 11-09-2020

Fijn en duidelijk gesprek. Totaal niet zakelijk daar houd ik persoonlijk wel van. Vraagt en dubbel checkt nog even. Fijn gesprek.


Door Jeffrey Westerhout op 09-09-2020

Zeer goed en fijn geholpen . Een persoon die snel en direct communiceert.


Door Marida op 08-09-2020

Heel fijn, persoonlijk en helder gesprek. Karima heeft onze vragen goed beantwoord en helder uitgelegd hoe alles in het werk gaat.


Door anoniem op 07-09-2020

De adviseur toonde interesse in zowel persoon als situatie. Belde weekend voor de afspraak om een en ander door te nemen en om zich goed voor te bereiden / een en ander voor te bereiden. Gaat na waar client wel/niet van op de hoogte is voor start van de uitleg en past zich daar op aan. Nog een vrij nieuw bedrijf, kiest er bewust voor om online te handelen waardoor andere kosten bespaard worden. Subtiel wel te merken dat ze vrij nieuw zijn, maar de adviseurs komen zelf wel van ook andere hypotheekverstrekkers vandaan en hebben aldaar ervaring opgebouwd.


Door Johanna op 07-09-2020

Zeer uitgebreide informatie, met meerdere berekeningen


Door Peter op 02-09-2020

Het was een zeer prettig gesprek. Uitleg was zeer duidelijk en kon dus een beslissing nemen om met hun verder te gaan. Nu gaan ze alles regelen voor mij.


Door Jennifer op 27-08-2020

Wij zijn erg goed geholpen, heel vriendelijk en betrokken. Zeer snel gehandeld en duidelijke uitleg.


Door Kai & Carlijn op 27-08-2020

Hypotheek.nl is wat ons betreft een fijne hypotheekadviseur waar je duidelijk en helder advies krijgt voor een scherpe prijs. Wij hebben ons hypotheekadvies gekregen van Onno. De gesprekken hebben wij als zeer prettig ervaren en Onno stond altijd klaar om onze vragen te antwoorden. De hypotheekaanvraag was bovendien snel geregeld en al het administratieve werk wordt voor je geregeld. Kortom, een aanrader!


Door John en Yvonne op 24-08-2020

Onno heeft ons als hypotheek adviseur altijd fijn te woord gestaan en goed verder geholpen. Ook Annemarie hielp ons op de achtergrond goed verder. Hoewel we heel tevreden zijn met het resultaat en de manier waarop we zijn geholpen, hadden we soms zelf wat meer behoefte aan grip op het proces. Daardoor hadden we misschien wat meer verzoekjes en belletjes voor extra uitleg en terugkoppeling.


Door Priscilla Engelberts op 21-07-2020

Annemarie geeft goed advies, houdt het proces nauwlettend in de gate en belt regelmatig om status vh dossier door te geven. Reageert zeer snel op mijn vragen zowel via e-mail als telefoon. Het contact met Annemarie als zeer prettig, vriendelijk en betrokken ervaren.


Door Quinsy op 21-07-2020

Goed en duidelijk advies! Wij hadden geen idee waar we aan begonnen maar dankzij Wesley (en een beetje geluk) hebben wij snel een ons eerste huis kunnen bemachtigen. Top service!


Door Anne op 15-07-2020

Erg goed geholpen dus wij zijn tevreden. Soms zelf even achter het proces aan moeten bellen, maar verder goed ingelicht.


Door AS op 29-06-2020

Wesley nam uitgebreid de tijd om een advies uit te brengen dat voor mijn situatie het best passend is. Gaf helder uitleg over de vormen die gekozen zijn en vervolgens was de hypotheek ook nog eens heel snel rond.


Door Paul en Dianne Wijnsma op 11-06-2020

Wij hebben het eerste gesprek als zeer plezierig ervaren. Na het gesprek konden wij gericht opzoek gaan naar ons droomhuis. Na een week bleken wij ons droomhuis te hebben gevonden! vervolgens zijn wij goed geadviseerd tijdens het gehele traject en Onno heeft ons goed begeleid waar nodig was. Tevens heeft hij ook gekeken wat voor ons de beste keuzes waren financieel gezien. Dit heeft ertoe geleid dat op 24-04-2020 het oriënterend gesprek plaatsvond en dat op 13-07-2020 al de akte passeert bij de notaris. Dus wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om van hun diensten gebruik te maken.


Door RH op 04-06-2020

Extremely satisfied with Wesley and Annemarie's service! They supported us greatly in navigating through the process and in expediting it to meet the tight timelines we had. They were there for us during every step to answer all our questions. Thank you!


Door Jesper op 29-05-2020

Vriendelijk en duidelijke uitleg en reageert snel.


Door Yvonne op 16-04-2020

Onno is -op een hele gezellige manier- duidelijk en neemt alle tijd om alles te uit te leggen. Daar heb je wat aan!


Door Kevin van de Bunt op 06-04-2020

Zeer fijn en goed gesprek gehad met Onno. Hij heeft waar die over praat en kan je goed informeren.


Klanten geven ons een:

222 beoordelingen

9.5