Je hypotheek oversluiten? Wij regelen het voor je.

Je hypotheek oversluiten

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je hypotheek. Geld dat je bespaart, kun je mooi aan andere dingen uitgeven. Goed nieuws: vaak kan het schelen om je hypotheek over te sluiten. Dat kan je zomaar lagere rente of betere voorwaarden opleveren. Maar hoe weet je wat voor jou een passende en voordelige optie is? Bij Hypotheek.nl krijg je persoonlijk advies voor het oversluiten van je hypotheek.

Hypotheek.nl biedt een nieuwe manier van je hypotheek oversluiten. Wij combineren de snelheid van online met het prettige van persoonlijk contact. Omdat een hypotheek meer is dan voorwaarden en cijfers. Daarom krijg je bij ons je eigen team: een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent.

Doe de bespaarcheck

Wil je weten wat jij kunt besparen? Gebruik dan onze handige bespaarcheck. Daarmee kom je te weten of het voor jou gunstig kan zijn om je hypotheek over te sluiten.

Waarom je hypotheek oversluiten via Hypotheek.nl?

Bij Hypotheek.nl ben je verzekerd van deskundig en onafhankelijk advies. Bij ons weet je zeker dat je de hypotheek krijgt die bij jou past en een scherpe rente heeft. Nu en in de toekomst.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Bij Hypotheek.nl krijg je jouw eigen team, bestaande uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Zij zijn altijd te bereiken per e-mail, WhatsApp, video of telefoon. Ook buiten de reguliere kantoortijden. Wel zo makkelijk!

 • Je Hypotheekexpert is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, bespreekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende geldverstrekkers. Daardoor ben jij verzekerd van een bij jou passende hypotheek met een scherpe rente.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Hoe gaat een hypotheek oversluiten in zijn werk?

Wij helpen jou bij het oversluiten van je hypotheek. We verdiepen ons uiteraard eerst in jouw situatie, zodat we je onafhankelijk advies op maat kunnen geven. Daarna zetten we het oversluiten van de hypotheek voor je in gang door een voorstel bij de geldverstrekker op te vragen.

Het proces verloopt als volgt:

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies. Dit stappenplan geldt zowel als je je hypotheek afsluit als wanneer je je bestaande hypotheek oversluit.

Wat kost hypotheekadvies?

Wij hanteren altijd een scherp all-in tarief voor het oversluiten van je hypotheek. Een duidelijk tarief zonder kleine lettertjes. Je betaalt namelijk altijd € 1.895 voor ons deskundige advies en al het regelwerk. Daarmee ben je bij ons voordeliger uit dan bij de gemiddelde hypotheekadviseur. En voor deze prijs krijg je van ons zowel een Hypotheekexpert als een Persoonlijk Hypotheekassistent.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen