Even voorstellen

Ik ben Onno Korndorffer, jaar jong en getrouwd met Fanny. Wij hebben 2 dochters en 1 zoon en mogen ons gelukkig prijzen met 4 schatten van kleinkinderen. Ben geboren en getogen in Katwijk aan Zee en recent zijn wij verhuisd naar Tilburg, de geboortestad van Fanny. Wij wonen daar in een prachtig huis, recentelijk gebouwd en gelegen in een woonwijk aan de rand van Tilburg.

Inmiddels ben ik zo’n 37 jaar in de branche werkzaam, waarvan de laatste 28 jaar specifiek gericht op de financiële dienstverlening. In maart 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Hypotheek.nl, een fris, jong bedrijf met heldere toekomstvisie.

Mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring en het vermogen mij sterk in te leven in de klantsituatie helpen de klant de juiste keuzes te maken en zo tot maatwerk te komen. Mijn streven is zo van een eerste klantcontact tot een langdurige klantbinding te komen. Ook in tijden van onzekerheid omtrent de woningmarkt en renteontwikkeling is extra aandacht voor de klant en een advies op maat allesbepalend.

In mijn vrije tijd vind ik veel ontspanning in mijn “opa”rol en ook ga ik regelmatig sporten en een hengeltje uitgooien.

Bekijk collega's van Onno Korndorffer

Maaike Latuputty-Schut
Bemiddelingsexpert

Maaike Latuputty-Schut

Hallo, nice to e-meet you! Ik ben Maaike en ik ben van het bouwjaar...

Meer over Maaike Latuputty-Schut
Neem contact op:
Marion Bras
Hypotheekexpert

Marion Bras

Ik ben Marion Bras, woonachtig in Sliedrecht samen met mijn man en..

Meer over Marion Bras
Neem contact op:
Annemarie Bernardus
Bemiddelingsexpert

Annemarie Bernardus

Ik ben Annemarie Bernardus. Woon met mijn man en kinderen in...

Meer over Annemarie Bernardus
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5