Monique Dijkhuizen

Even voorstellen

Ik ben Monique Dijkhuizen, 44 jaar oud en al sinds 2003 getrouwd met Erik. Wij hebben twee prachtige pubers van kinderen. Alexander van 14 jaar en Frederique van 12 jaar. Wij zijn woonachtig in Almere waar wij een half jaar geleden een fijne woning hebben betrokken. Ondanks onze prachtige woning snuffel ik nog steeds graag op Funda.
 
Sinds 1 april 2021 mag ik het team van Hypotheek.nl versterken. Daar gaat een lange reis in de financiële sector aan vooraf. Sinds mijn HBO studie ben ik namelijk al werkzaam bij verschillende banken en ook bij een verzekeraar. Afgelopen 22 jaar heb ik de nodige papieren gehaald waaronder die van gecertificeerd Financieel Planner (FFP). In mijn vorige functies merkte ik dat ik energie krijg van advies geven, waardoor de stap van accepteren van hypotheken naar die van onafhankelijk adviseur voor mij heel logisch was. 
 
Mensen helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun hypotheek, zodat deze fiscaal klopt en past bij de wensen van de klant, daar krijg ik echt energie van. Het afsluiten van een hypotheek is voor de meeste mensen toch een niet alledaagse en spannende gebeurtenis. Het is mijn doel om mijn klanten hierin zo goed mogelijk te informeren, maar vooral te ontzorgen.

Klanten geven ons een:

180 beoordelingen

9.5