Even voorstellen

Ik ben Marion Bras, woonachtig in Sliedrecht samen met mijn man en onze vier schatten van kinderen. In mijn vrije tijd zwem ik graag. Ik hou van nieuwe dingen ontdekken, want het leven heeft zoveel moois te bieden.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam bij verschillende financiële instellingen, sinds 2021 ben ik werkzaam bij Hypotheek.nl een fris, jong bedrijf met een heldere toekomstvisie, alles digitaal, maar de persoonlijke benadering verliezen we hierbij niet uit het oog.

Mijn passie op werkgebied is het persoonlijke gesprek aan te gaan met klanten en hierbij een stukje financiële weerbaarheid over te dragen. Mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring en het vermogen mij sterk in te leven in de klantsituatie en helpen de klant de juiste keuzes te maken en zo tot maatwerk te komen. Mijn streven is zo van een eerste klantcontact tot een langdurige klantbinding te komen. Ook in tijden van onzekerheid omtrent de woningmarkt en renteontwikkeling is extra aandacht voor de klant en een advies op maat allesbepalend.

Ik hoop u snel te kunnen helpen!

Bekijk collega's van Marion Bras

Annemarie Bernardus
Bemiddelingsexpert

Annemarie Bernardus

Ik ben Annemarie Bernardus. Woon met mijn man en kinderen in...

Meer over Annemarie Bernardus
Neem contact op:
Jeffrey Littel
Hypotheekexpert

Jeffrey Littel

Aangenaam, ik ben Jeffrey Littel. De meeste mensen die mij kennen...

Meer over Jeffrey Littel
Neem contact op:
Thora Swart
Bemiddelingsexpert

Thora Swart

Ik ben Thora Swart. Ik heb drie kinderen, twee zoons en een...

Meer over Thora Swart
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5