André Zwart

Bemiddelingsexpert

André Zwart

Even voorstellen

Mijn naam is André en ik woon in de binnenstad van Amersfoort. Een plaats die ik iedereen aanraad een keer te bezoeken. In mijn vrije tijd wandel ik veel om in beweging te blijven, zo loop ik bijvoorbeeld graag zo nu en dan het "Pieterpad". Hiernaast heeft onder meer het mijzelf eigen maken van een vreemde taal mijn interesse. Ik heb geruime tijd rugby gespeeld, helaas beoefen ik deze sport op het moment niet meer actief. Wél volg ik de ontwikkelingen in het rugby nog aandachtig. Het bereiden van een heerlijke maaltijd - en dat tezamen met familie en vrienden te delen - is het stukje bourgondische in mij. Ik geniet daar enorm van!

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de financiële sector. Ik heb diverse functies bij grootbanken en intermediair bekleed. Het bijzondere is dat de financiële sector mij blijft boeien. Dit komt onder meer door de vele wijzigingen die jaarlijks plaatsvinden. Nieuws op het gebied van fiscale wet- en regelgeving hebben dan ook altijd mijn volledige aandacht.

Sinds juli 2020 ben ik betrokken bij Hypotheek.nl. Een organisatie die alleen in het voordeel van de klant handelt en dat spreekt mij enorm aan. Men zegt het, maar doet het ook.

Mijn deskundigheid blijkt uit de manier waarop ik het proces van bemiddelingswerk begeleid. Ik ben op de hoogte van de wet- en regelgeving en de meest recente ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Dit helpt de klant zijn of haar situatie helder in kaart te brengen. In mijn ogen is oplossingsgerichtheid het belangrijkste kenmerk voor iemand die anderen door het acceptatieproces heen helpt. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden, ook als die er niet lijken te zijn. Daarbij houd ik rekening met alle partijen die bij de situatie betrokken zijn. Ik help je graag.

Bekijk collega's van André Zwart

Michel Bakkenes
Marketing Manager

Michel Bakkenes

Ben een ervaren en gedreven online marketing strateeg. Ik heb zowel...

Meer over Michel Bakkenes
Neem contact op:
Monique Dijkhuizen
Hypotheekexpert

Monique Dijkhuizen

Ik ben Monique. Mensen helpen bij het maken van de juiste keuze...

Meer over Monique Dijkhuizen
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5