Over Hypotheek.nl


De snelheid van online. Het prettige van persoonlijk contact. Dat is de combinatie waar we bij Hypotheek.nl in geloven. Wij zijn een enthousiast team van hypotheekprofessionals met jarenlange ervaring. En met een duidelijke missie: jou helpen bij misschien wel de grootste financiële stap in je leven. Op een snelle, efficiënte én persoonlijke manier, waarmee wij écht het verschil maken.

Jij het woongeluk, wij het regelwerk. Meer dan 90% van de mensen zoekt advies bij het afsluiten van een hypotheek. Heel begrijpelijk: een hypotheek is een grote stap. Om er zeker van te zijn dat jij een passende en voordelige hypotheek afsluit, krijg je van ons je eigen team. Een Hypotheekexpert voor het advies en een Persoonlijk Hypotheekassistent voor al het regelwerk. Met kennis van zaken en goed bereikbaar. Zodat jij nergens achteraan hoeft te zitten.


Wij weten waar we het over hebben

Deskundig advies. Voor minder dan dat doen wij het niet. Hypotheek.nl is onderdeel van Holland Hypotheek Groep, een groep met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van hypotheken. Het team van Hypotheek.nl bestaat uit mensen die uitblinken in hun vakgebied. En die jarenlange relevante ervaring hebben. Iedereen in ons bedrijf kent het hypotheekproces door en door. We zijn ervan overtuigd dat het anders en beter kan. Sneller, maar vooral persoonlijker. Wij zetten ons er elke dag voor in om dat waar te maken.

Wij houden het simpel

Simpel. Daar houden wij van. Wij maken complexe financiële beslissingen voor jou eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste keuze maakt (een hypotheek is meer dan voorwaarden en tarieven) en precies weet waar je aan toe bent. En wij regelen alles voor je. Zodat jij de meubels alvast kunt bestellen. We houden van kort en krachtig. Duidelijke stappen en heldere inhoud.

Wij zijn persoonlijk

Bij ons vind je geen hypotheekadviseur die van afspraak naar afspraak rent en tussendoor van alles moet regelen. Bij ons zit er altijd een team voor jou klaar, met wie jij online contact kunt hebben. Maar wel op een persoonlijke manier. Een hypotheek afsluiten is immers een mooie mijlpaal. Het is de sleutel naar jarenlang woongeluk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

Wij staan voor snel én goed

Een team bestaande uit jouw Hypotheekexpert en jouw Persoonlijk Hypotheekassistent zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zij bundelen hun krachten om jou deskundig én snel te adviseren. Zodat jij weet dat je de juiste keuzes maakt en nergens achteraan hoeft te rennen. Je krijgt antwoord op al je vragen en kunt rekenen op een hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden.

Wij houden van scherpe prijzen

Bij ons ben je verzekerd van deskundig advies tegen scherpe tarieven. Hoe dat kan? Wij hebben geen honderd kantoorpanden en onze processen zijn digitaal en daarmee efficiënt. We werken met een groot team. Geen mensen die op kantoor zitten te wachten op een klant, maar een team van experts die ieder doen waar zij goed in zijn. Deskundigheid tegen een scherpe prijs is voor ons dan ook doodgewoon. Wij zouden het niet voor minder doen. 

Het team van Hypotheek.nl

Hypotheek.nl bestaat uit een enthousiast team van ervaren mensen. Met kennis van hypotheken, een stevige dosis enthousiasme en frisse zin om altijd te blijven leren en innoveren. Waarom wij elke dag fluitend opstaan? Omdat we met ons werk mensen blij maken. Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse. En natuurlijk met een bij jou passende hypotheek met een scherpe rente. Daar doen wij het voor. Elke dag opnieuw.

Mogen wij jou helpen?

Jouw hypotheek online regelen, maar met persoonlijke aandacht? Ons team staat voor jou klaar. Als we jou bellen voor een afspraak dan bellen we vanuit Apeldoorn (netnummer 055) of via het telefoonnummer 085-8884065. Bekijk wat wij jou kunnen bieden. Of maak een afspraak:Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Hypotheek.nl is aangesloten bij de AFM, die toezicht houdt op de deskundigheid en integriteit van financieel adviseurs door deze te toetsen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Hypotheek.nl is geregistreerd onder nummer 12015503 in het register van de AFM en heeft dan ook een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van financiële diensten.


Heb je een klacht?

Wij doen altijd onze uiterste best om je zo goed mogelijk te adviseren. Heb je toch een klacht over onze diensten? Informeer ons daar dan zo snel mogelijk over. We proberen altijd om samen met jou tot een oplossing te komen.

Komen we er niet samen uit? Dan kun je naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) gaan. Hypotheek.nl is aangesloten bij het Kifid onder nummer: 300.010508. Je kunt hiervoor via de website van het Kifid een klacht indienen of je klacht schriftelijk sturen naar het volgende adres:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Telefoonnummer: 070 – 333 8 999

Je kunt er ook voor kiezen om je klacht niet voor te leggen aan het Kifid, maar naar de burgerlijk rechter te stappen.