Wij zijn anders. Wij zijn Hypotheek.nl.

Geloof jij net als wij dat hypotheekadvies anders moet? Sneller en digitaler, maar mét persoonlijk contact? Zoek je een werkgever waar thuiswerken geen luxe, maar een gewoonte is? Waar we elke dag groeien en leren met elkaar? En waar je ook alle kans krijgt om zelf te groeien? Kom werken bij Hypotheek.nl en maak samen met ons hypotheekadvies persoonlijk.

Vrijheid

Waar kun jij nog meer je eigen tijd indelen?

Van negen tot vijf werken is zó 2018. Natuurlijk vind je vrijheid in je werk belangrijk, en wil je soms een kop koffie buiten de deur kunnen halen of een wandeling maken. Die ruimte krijg je bij ons. Of je nu op je vertrouwde thuiskantoorstek zit of onder een palmboom of in een koffietentje – jij bepaalt. Bij Hypotheek.nl werk je deels waar je wilt en wanneer je wilt.

Online

Waarom elke dag in de file staan als je ook vanuit huis kunt werken?

Vergeet de ochtendspits! Wij geloven niet in kantooruren en onnodige reistijd. Waar we wel in geloven? Persoonlijk contact. Online. Vanaf jouw huis. Jij kunt je laptop openklappen waar je maar wilt. Geen stapels papieren naast je, wel slimme software die jouw werk makkelijker maakt. Digitaal contact met collega’s heb je dagelijks. En op ons kantoor in Apeldoorn ben je ook altijd welkom.

Team spirit

Successen behalen doen we samen. Groeien dus ook.

Wij zijn een fijne club collega’s. Groeien doen we samen, successen vieren ook. We hebben elke dag contact. Is het niet voor een leuk overleg, dan is het wel voor onze beroemde vrijmibo’s, een leuk uitje of een BBQ. Wat we doen, doen we met elkaar. Met onze klanten. En met jou.

Wat krijg jij bij ons?

  • Marktconform salaris
  • Groeikansen 
  • Leuke collega’s 
  • Alle ruimte om vanuit huis te werken
  • Opleidingsbudget 
  • (Online) borrels, uitjes, BBQ’s en meer

Al onze vacatures op een rij

Wesley & Onno aan het woord

Harde werkers. Sfeermakers. Pretletters. En ook rekenwonders en regelgenieën. Wij hebben ze allemaal in huis! Ons team komt uit alle hoeken van het land: van Tilburg tot Overijssel, van hartje Amsterdam tot de Veluwe. Twee van onze toppers (Onno en Wesley) stellen zich aan je voor.

Bekijk video

Jouw nieuwe werkplek?

Je bent welkom!

In Apeldoorn en online

We gaan graag een keer met je in gesprek of Hypotheek.nl dé place to work is voor jou. Waar je ons vindt? In Apeldoorn op ons gezellige kantoor. Maar natuurlijk zijn we ook gewoon online bereikbaar.

Ons adres:

BusinessCenter Prins
3e verdieping
Prins Willem-Alexanderlaan 711
7311 ST Apeldoorn

Parkeren kan gewoon voor de deur. Geen dure parkeertickets voor nodig. En kom je er toch niet uit? Je kunt altijd even Apeldoorn bellen!

Je kan ons bereiken op 0800-2080

Klanten geven ons een:

357 beoordelingen

9.6