Yvonne van Gulik

Hypotheekassistent

Yvonne van Gulik

Yvonne van Gulik

Even voorstellen

Ik ben Yvonne van Gulik, 45 jaar en inmiddels 18 jaar getrouwd met Marc. Samen hebben wij 1 dochter van 15 en sinds 2,5 jaar wonen wij samen met onze 2 katers Frodo en Sam in het centrum van Apeldoorn in een oude woning uit 1909. Geen instapklare woning maar wel 1 met veel mogelijkheden, waarbij we al veel tijd in verbouwen hebben gestoken en het einde daarvan nu in zicht komt. Althans…voor onze benedenverdieping.

De rode draad in al mijn voorgaande functies is toch wel dat de klant altijd centraal staat. Ik zet altijd net een stapje extra en ben pas tevreden als de klant dat ook is. In deze branche heb ik relatief kort ervaring, tot eind 2020 heb ik gewerkt als contactcenter medewerkster bij Van Bruggen Adviesgroep. Tijdens dit jaar heb ik nog meer interesse gekregen in alles wat met hypotheken te maken heeft en wil me hier graag verder in ontwikkelen. Nu in de rol van hypotheekassistent bij Hypotheek.nl.

In mijn vrije tijd probeer ik 1-2 keer per week de sportschool te bezoeken voor een les Bodypump en hou ik er van om met regelmaat een lange wandeling te maken. In het winterseizoen komt daar vaak een wekelijkse indoor-ski les bij om tijdens de wintersportvakantie maximaal te kunnen genieten. Ook in de zomervakantie is de bestemming er vaak 1 waar we heerlijk in de bergen of de natuur kunnen wandelen.

Klanten geven ons een:

164 beoordelingen

9.5
Bel gratis 0800 - 2080

Op werkdagen van 08:30u - 20:30u bereikbaar