Yvonne van Gulik

Bemiddelingsexpert

Yvonne van Gulik

Even voorstellen

Ik ben Yvonne van Gulik, jaar en inmiddels 18 jaar getrouwd met Marc. Samen hebben wij 1 dochter van 15 en sinds 2,5 jaar wonen wij samen met onze 2 katers: Frodo en Sam in het centrum van Apeldoorn; in een oude woning uit 1909. Geen instapklare woning maar wel eentje met veel mogelijkheden, waarbij we al veel tijd in verbouwen hebben gestoken en het einde daarvan nu in zicht komt. Althans…voor onze benedenverdieping.

De rode draad in al mijn voorgaande functies is toch wel dat de klant altijd centraal staat. Ik zet altijd net een stapje extra en ben pas tevreden als de klant dat ook is. In deze branche heb ik relatief kort ervaring, tot eind 2020 heb ik gewerkt als contactcenter medewerkster bij Van Bruggen Adviesgroep. Tijdens dit jaar heb ik nog meer interesse gekregen in alles wat met hypotheken te maken heeft en wil me hier graag verder in ontwikkelen. Nu in de rol van hypotheekassistent bij Hypotheek.nl.

In mijn vrije tijd probeer ik 1-2 keer per week de sportschool te bezoeken voor een les Bodypump en hou ik er van om met regelmaat een lange wandeling te maken. In het winterseizoen komt daar vaak een wekelijkse indoor-ski les bij om tijdens de wintersportvakantie maximaal te kunnen genieten. Ook in de zomervakantie kiezen we vaak een bestemming waar we heerlijk in de bergen of de natuur kunnen wandelen.

Bekijk collega's van Yvonne van Gulik

Jamie Rutting
Persoonlijk assistent

Jamie Rutting

Hoi mijn naam is Jamie. In mijn vrije tijd voetbal ik graag, maar bovenal...

Meer over Jamie Rutting
Neem contact op:
Laurens Staats
Online marketeer

Laurens Staats

Een gedreven online marketeer die graag op het hockeyveld staat...

Meer over Laurens Staats
Neem contact op:
Verica Gligorov
Bemiddelingsexpert

Verica Gligorov

Mijn naam is Verica. Ik bied de klant vertrouwen en neem de zorgen weg...

Meer over Verica Gligorov
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5