Even voorstellen

Ik ben Rubina Plenk, jaar. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Geboren en getogen in Rotterdam maar woon al 30 jaar met veel plezier in Amersfoort.

Ik ben al mijn hele werkzame leven actief in de financiële dienstverlening en heb veel ervaring opgedaan bij de grootbanken ING en ABN AMRO. Sinds kort ben ik begonnen bij Hypotheek.nl als Hypotheekexpert waar ik in een fijn en professioneel team mag werken. Ik krijg energie van gesprekken met klanten over belangrijke financiële gebeurtenissen zoals de aankoop van een woning en het oversluiten van een hypotheek. Als Hypotheekexpert kan ik klanten helpen om de juiste financiële keuze te maken. Ik geloof dat financiële rust en weten dat de hypotheek goed is geregeld, bijdraagt aan je woongeluk.

Naast mijn baan bij Hypotheek.nl sta ik één dag in de week als leerkracht (in opleiding) voor de klas. Ik vind het mooi om een leraar voor de kinderen te zijn en hen te stimuleren en te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met ons gezin. Zoals samen koken, naar de bioscoop, shoppen en fietsen. Ik heb altijd wel een goed boek bij de hand en vind ik het heerlijk om lange wandelingen te maken met onze hond.

Bekijk collega's van Rubina Plenk

Verica Gligorov
Bemiddelingsexpert

Verica Gligorov

Mijn naam is Verica. Ik bied de klant vertrouwen en neem de zorgen weg...

Meer over Verica Gligorov
Neem contact op:
André Zwart
Bemiddelingsexpert

André Zwart

Mijn naam is André en ik woon in de binnenstad van Amersfoort...

Meer over André Zwart
Neem contact op:
Michel Bakkenes
Marketing Manager

Michel Bakkenes

Ben een ervaren en gedreven online marketing strateeg. Ik heb zowel...

Meer over Michel Bakkenes
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5