Murad Kosan

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Murad Kosan en heb inmiddels 43 lentes achter de rug. Trotse vader van 3 kinderen: 2 pubers en een kleine van 8 maanden. Met mijn vrouw en kinderen brengen we onze tijd door in één van de prachtige 3 Hanzesteden aan de IJssel: Deventer, dé stad waar ik geboren en getogen ben! 

Aan het begin van mijn loopbaan ben ik 5 jaar actief geweest als hypotheekadviseur, vervolgens ben ik terechtgekomen in het creditmanagement en de laatste paar jaar heb ik in de logistiek gewerkt. Ik vond en vind het nog steeds belangrijk om zo veel mogelijk bij mijn kinderen te zijn, de reden waarom ik uit de branche ben gestapt. Na al die tijd was mijn passie voor de financiële dienstverlening echter nog springlevend. 

Na ettelijke nachten wakker te hebben gelegen besloot ik ervoor te gaan. Met als resultaat dat ik de zeer aangename kans heb gekregen om bij Hypotheek.nl mijn passie te kunnen vervullen, terwijl ik tegelijkertijd mijn gezin niet hoef te missen!

Vooral de overeenkomsten met mijn eigen identiteit en waarden hebben mij aangetrokken tot dit prachtige, jonge bedrijf. Transparantie, inzet, flexibiliteit, variatie en boven alles onafhankelijkheid in de dienstverlening.

Wat mag je van mij verwachten? Doortastendheid, paraatheid, flexibiliteit, loyaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Want het is voor mij persoonlijk een eer om bij één van jouw belangrijkste financiële beslissingen te mogen meekijken en meedenken. Samen hebben we altijd een oplossing… at your service!

Klanten geven ons een:

180 beoordelingen

9.5