Even voorstellen

Ik ben Marcel Lodewijk en na mijn studie Commerciële Economie ben ik direct aan het werk gegaan – en gebleven - in de financiële dienstverlening. De eerste 10 jaar al mede-eigenaar geweest van een hypotheekkantoor, na die periode als salesmanager bij zowel Aegon als ING. De 5 jaar voordat ik bij Hypotheek.nl aan de slag ging, heb ik voor detacheringsbureaus opdrachten gedaan voor diverse banken en verzekeraars. Ook hier lag de focus altijd op hypotheken, maar ik miste het dagelijkse contact met klanten. Dat vind ik namelijk het allerleukste aan mijn werk; de interactie met jou als klant om samen te komen tot een passend advies.

Ik heb niet zo veel vrije tijd, maar in de tijd díe ik heb lees ik graag. Ook houd ik erg van de zee, dus een romantische strandwandeling met mijn vriendin sla ik ook niet af. Ik woon samen met mijn zoon van 18 jaar in Arnhem. Mijn vriendin woont in Zuid-Limburg, dus ook daar ben ik met name in de weekenden te vinden. Door blessures kan ik niet meer goed sporten, maar voorheen voetbalde en tenniste ik. Op bescheiden niveau overigens. Verder ben ik gek op honden, helaas is mijn engelse bulldog nog niet zo lang geleden overleden.

Ik voel mij thuis bij Hypotheek.nl; een professionele organisatie waar veel aandacht is voor kwaliteit en waar een informele sfeer hangt. Dat merken onze klanten ook. Er wordt hard gewerkt, maar er is tegelijkertijd veel ruimte voor plezier. Omdat ik het leuk vindt wat ik doe, steek ik veel energie in mijn klanten. De positieve reacties die ik daarop krijg zorgen dan weer voor nieuwe energie. Op deze manier hoop ik dit mooie vak nog heel lang uit te oefenen!

Bekijk collega's van Marcel Lodewijk

André Zwart
Bemiddelingsexpert

André Zwart

Mijn naam is André en ik woon in de binnenstad van Amersfoort...

Meer over André Zwart
Neem contact op:
Michel Bakkenes
Marketing Manager

Michel Bakkenes

Ben een ervaren en gedreven online marketing strateeg. Ik heb zowel...

Meer over Michel Bakkenes
Neem contact op:
Monique Dijkhuizen
Hypotheekexpert

Monique Dijkhuizen

Ik ben Monique. Mensen helpen bij het maken van de juiste keuze...

Meer over Monique Dijkhuizen
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5