Maaike Latuputty

Hypotheekassistent

Maaike Latuputty

Maaike Latuputty

Even voorstellen

Hallo, nice to e-meet you! Ik ben Maaike en ik ben van het bouwjaar 1988. Ik ben getrouwd met een beroepsmilitair van Molukse afkomst en wij wonen in het groene Loenen (GLD). Daar hebben we naast een huis 2 paarden, 2 katten en 2 kippen. 

Ik ben een levensgenieter, kook en bak graag. Omdat ik een glutenallergie heb is het nog wel eens trial and error om iets nieuws uit te proberen. Ik ben dol op lange zomerse dagen en ben altijd in de weer met van alles! Naast alle zelfgemaakte uitgebreide diners en double chocolate brownies, ben ik samen met mijn man met regelmaat aan het sporten. RPM, BodyPump, BodyAttack of lekker bootcampen in de buitenlucht.

Verder ben ik breed opgeleid en heb door de jaren heen diverse functies bekleed. Ik heb oog voor details en heb een helicopterview. Ik houd van uitdagingen en zal altijd proberen de beste versie van mijzelf te worden. 

De groei waarin wij als Hypotheek.nl zitten vind ik fantastisch en geeft mij enorm veel energie. Daarbij vind ik het belangrijk om te werken voor een organisatie waarin we doen wat we zeggen (met een enthousiast team) en vooral heel persoonlijk zijn. Zo gaan we niet alleen met jou als klant om, maar dus ook met elkaar. Professioneel, open en eerlijk. Iedere dag ga ik met onwijs veel zin naar mijn werk. Hoe mooi is dat!

Klanten geven ons een:

180 beoordelingen

9.5