Laurens Staats

Online marketeer

Laurens Staats

Even voorstellen

Mijn naam is Laurens Staats, jaar oud en momenteel woonachtig in Dronten. Voor even nog, want in 2021 wil ik met behulp van mijn kundige collega's de overstap wagen naar een koophuis in het mooie Zwolle.

Ik ben een gedreven, leergierige online marketeer. Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt ben ik sinds 5 jaar actief in de online wereld. Binnen de Holland Hypotheek Groep ben ik betrokken (geweest) bij meerdere online initiatieven en projecten. Zo heb ik ervaring opgedaan binnen veel facetten van online marketing. Tegenwoordig richt ik mij met veel plezier voornamelijk op onze grootste ambitie: Hypotheek.nl. Van de online vindbaarheid tot de realisatie van de website in zijn huidige vorm. Het kunnen blijven leren en ontwikkelen van mezelf is iets waar ik veel energie van krijg.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het hockeyveld. Hockeyen doe ik al sinds mijn jeugd met veel plezier in Zeewolde. Ik kan hier zowel mijn sportieve (fanatieke) als sociale 'ei' in kwijt. Verder speel ik in mijn vrije tijd graag een (online) spelletje, ga ik lekker aan de wandel buiten of verdiep ik mij verder in m'n 'hyperfocus' van de maand.

Bekijk collega's van Laurens Staats

Verica Gligorov
Bemiddelingsexpert

Verica Gligorov

Mijn naam is Verica. Ik bied de klant vertrouwen en neem de zorgen weg...

Meer over Verica Gligorov
Neem contact op:
Rubina Plenk
Hypotheekexpert

Rubina Plenk

Ik ben Rubina Plenk, getrouwd en twee kinderen. Woonachtig in...

Meer over Rubina Plenk
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5