Jeffrey Littel

Hypotheekexpert

Jeffrey Littel

Even voorstellen

Aangenaam, ik ben Jeffrey Littel. De meeste mensen die mij kennen omschrijven mij als een mensenmens. Ik denk dat ze daarmee willen zeggen dat ik een persoon ben die graag onder de mensen is en dat ik altijd geïnteresseerd ben in wat er bij mensen leeft of wat ze bezighoudt. De kans dat je mij in mijn woonplaats Zwolle ergens tegenkomt, is dan ook erg groot. In het weekend mag ik graag een hapje eten in de stad of zie je mij op een zonnige dag op het terras zitten.

Ook ben ik graag maatschappelijk actief, zo ben ik op dit moment voorzitter van The Open Peppercup, (een internationaal karate toernooi). Als muziekliefhebber heb ik het voorrecht gehad om als vrijwilliger bij het poppodium Hedon achter de bar te mogen werken. Hier maakte ik kennis met toen nog onbekende bandjes die later soms uitgroeiden tot grote artiesten.

Naast mijn liefde voor sport en muziek ga ik graag op reis samen met mijn vrouw Suzanne en mijn twee dochters Ruby en Gwen. Na 22 jaar gewerkt te hebben als financieel adviseur bij een traditionele financiële dienstverlener in Epe was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Hypotheek.nl. Een bedrijf dat meegaat met zijn tijd en gebruik maakt van alle voordelen van de huidige digitale wereld zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen. En dat, is precies wat bij me past!

Bekijk collega's van Jeffrey Littel

Laurens Staats
Online marketeer

Laurens Staats

Een gedreven online marketeer die graag op het hockeyveld staat...

Meer over Laurens Staats
Neem contact op:
Yvonne van Gulik
Bemiddelingsexpert

Yvonne van Gulik

Ik ben Yvonne, getrouwd met Marc en samen hebben wij een dochter...

Meer over Yvonne van Gulik
Neem contact op:
Tamara Kleiboer
Persoonlijk Assistent

Tamara Kleiboer

Ik ben Tamara Kleiboer. Samen met mijn man Joshua en zoon Finnley...

Meer over Tamara Kleiboer
Neem contact op:

Klanten geven ons een:

305 beoordelingen

9.5