Hypotheekadvies voor ondernemers? Wij regelen het voor je

Een hypotheek voor ondernemers afsluiten

Ben je ondernemer en wil je een huis kopen? Als ondernemer verloopt een hypotheekaanvraag net wat anders. Maar er zijn zeker mogelijkheden om ook als ondernemer een hypotheek voor je droomwoning te krijgen. Wil je weten wat voor jou een passende optie is? Bij Hypotheek.nl krijg je deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies over een hypotheek voor ondernemers.


Hypotheek.nl biedt een nieuwe manier van hypotheken afsluiten. Wij combineren de snelheid van online met het prettige van persoonlijk contact. Contact met jou vinden we namelijk heel belangrijk om je echt advies op maat te geven. Bij ons krijg jij je dan ook je eigen team: een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent.


Waarom hypotheekadvies bij Hypotheek.nl?

Bij het kopen van een huis wil je zeker weten dat alles goed geregeld is. En dat je hypotheek voor jou passend en voordelig is. Nu én in de toekomst. Wij geven je deskundig advies over een hypotheek voor ondernemers. Daarbij kijken we uitgebreid naar jouw situatie en wensen, zodat je verzekerd bent van advies op maat.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële stap. Dat begrijpen we bij Hypotheek.nl. Daarom krijg je bij ons jouw eigen team bestaande uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Zij zijn altijd goed bereikbaar en regelen alles voor je. Zodat jij nergens achteraan hoeft te rennen.

 • Je Hypotheekexpert: is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, bespreekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende banken. Daardoor ben jij verzekerd van een bij jou passende hypotheek met een scherpe rente.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent: zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.


Hoe ziet het proces eruit?

Bij Hypotheek.nl helpen we jou bij het afsluiten van je hypotheek voor ondernemers. We laten je de verschillende opties zien en geven je advies over de bij jou passende optie :

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies.


Wat kost hypotheekadvies voor ondernemers?

Bij Hypotheek.nl houden we van duidelijkheid. Zonder kleine lettertjes. Wij hanteren een scherp all-in tarief en duidelijke prijsafspraken.

Hypotheekadvies voor ondernemers vraagt een paar uur meer werk dan gebruikelijk. Voordat we voor je aan de slag werk gaan spreken we af hoeveel extra uren we in jouw situatie nodig hebben. Per uur rekenen wij € 100. De extra uren tellen we op bij ons tarief van € 1.895. Meestal hebben we aan 3 uur extra genoeg en spreken we dus een tarief af van € 2.195. Daarmee ben je verzekerd van deskundig advies op maat tegen een scherpe prijs.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen