Hypotheek voor een verbouwing? Wij helpen je verder

Een hypotheek voor je verbouwing

Is je huidige woning aan een verbouwing toe? Dan kun je daarvoor vaak een extra hypotheek of consumptieve lening afsluiten. Hoe dat werkt? Bij Hypotheek.nl geven we je onafhankelijk en deskundig advies over hoe jij je verbouwing kunt financieren. Zo weet je zeker dat je een bij jou passende en voordelige optie kiest en kun jij straks van je verbouwde woning genieten.


Hypotheek.nl staat voor Het Nieuwe Afsluiten. Wij combineren de snelheid van online met het prettige van persoonlijk contact. Zo kun je je hypotheek afsluiten zonder de rompslomp van afspraken op kantoor, maar krijg je wél persoonlijk advies. Daarbij krijg je van ons jouw eigen team: een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent.

Waarom hypotheekadvies bij Hypotheek.nl?

Natuurlijk wil je bij het verbouwen van je woning zeker weten dat alles goed geregeld is. Het gaat al snel om forse bedragen en dus een belangrijke financiële beslissing. Bij Hypotheek.nl ben je verzekerd van deskundig en onafhankelijk advies over de financiering die bij jou past. Nu én in de toekomst.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Omdat een hypotheek voor een verbouwing een belangrijke stap is, krijg je bij ons jouw eigen Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Dit team ontzorgt jou volledig en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Zodat jij nergens achteraan hoeft te rennen.

 • Je Hypotheekexpert is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, onderzoekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende banken. Daardoor ben jij verzekerd van een passende hypotheek met een scherpte rente.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Hypotheek.nl krijg je onafhankelijk en deskundig advies voor een hypotheek voor je verbouwing. We geven je uitgebreide informatie over jouw opties en laten je weten welke optie bij jou past.

Het proces voor hypotheekadvies verloopt als volgt:

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies.

Wat kost hypotheekadvies?

Bij Hypotheek.nl betaal je voor een hypotheek voor een verbouwing een scherp all-in tarief van € 1.895. Een duidelijk tarief zonder kleine lettertjes. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Met dit tarief ben je bij ons voordeliger uit dan bij de gemiddelde hypotheekadviseur.

Blijkt een consumptieve lening een betere oplossing? Dan zijn we minder uren kwijt en wordt onze dienstverlening voordeliger. Vooraf spreken we het tarief af dat past bij jouw situatie.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen