Hypotheek na scheiding? Wij helpen je verder

Hypotheek na scheiding, hoe zit dat?

Gaan jullie uit elkaar? Een scheiding is natuurlijk geen makkelijke situatie. We begrijpen dat je je dan geen zorgen wilt maken over je hypotheek. Daarom geven wij je graag deskundig advies op maat. Want hoe werkt dat, uit elkaar gaan met een koophuis? Je partner uitkopen? Of de hypotheek overnemen na de scheiding? Geen zorgen, wij helpen je verder.


Bij Hypotheek.nl vinden we persoonlijk advies heel belangrijk. Een hypotheek is immers meer dan cijfertjes en voorwaarden. Wij combineren de snelheid van online met het prettige van persoonlijk contact. Bij ons krijg je je eigen team: een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent. Zo ben je verzekerd van advies op maat én wordt alles voor je geregeld.

Waarom hypotheekadvies bij Hypotheek.nl?

Als je gaat scheiden en een koophuis hebt, komt daar veel bij kijken. De scheiding brengt al stress met zich mee. En dus wil je zeker weten dat alles financieel goed geregeld wordt. Bij Hypotheek.nl kijken we mee naar jouw veranderende situatie en wensen. Zo weet je zeker dat je de optie kiest die goed bij jou past. Nu en in de toekomst.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Een hypotheek is een grote beslissing. Dat begrijpen we bij Hypotheek.nl als geen ander. Daarom krijg je bij ons jouw eigen team bestaande uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Altijd goed bereikbaar, ook buiten de reguliere kantoortijden. Wel zo makkelijk!

 • Je Hypotheekexpert is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, bespreekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende geldverstrekkers. Daardoor ben jij verzekerd van een passende en voordelige hypotheek.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt. En houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Hypotheek.nl werken we met een helder stappenplan en krijg je altijd advies op maat. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen. Daarom laten we je de verschillende mogelijkheden zien voor een hypotheek na scheiding. Zo weet je zeker dat je de optie kiest die bij jou past.

Het proces voor hypotheekadvies verloopt als volgt:

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies.

Wat kost advies voor een hypotheek na scheiding?

Bij Hypotheek.nl houden we van duidelijkheid. Wij hanteren een scherp all-in tarief en duidelijke prijsafspraken.

In het geval van een scheiding hebben we een paar uur meer werk dan gebruikelijk. Voordat we voor je aan de slag gaan, spreken we af hoeveel extra uren we voor jouw situatie nodig hebben. Per uur rekenen wij € 100. De extra uren tellen we op bij ons tarief van € 1.895. Meestal hebben we aan 3 uur extra genoeg en spreken we een tarief af van € 2.195. Daarmee ben je verzekerd van deskundig advies op maat tegen een scherpe prijs.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen