Ga je verhuizen? Wij geven hypotheekadvies op maat.

Je hypotheek meenemen bij verhuizing?

Wil je verhuizen? Of heb je zelfs al het koopcontract getekend voor je nieuwe woning? Gefeliciteerd! Een verhuizing betekent ook dat je een hypotheek moet regelen. Wil je je hypotheek meenemen bij de verhuizing? Of sluit je toch een nieuwe hypotheek af? Bij Hypotheek.nl geven we je deskundig advies op maat. Zo ben je verzekerd van de bij jou passende hypotheek.


Waarom hypotheekadvies bij Hypotheek.nl?

Wanneer je een nieuw huis koopt, komt daar veel bij kijken. Je wilt weten of je hypotheek meenemen bij de verhuizing verstandig is. Of dat er voor jou voordeligere opties bestaan. Bij Hypotheek.nl ben je verzekerd van deskundig en onafhankelijk advies op maat. Zo weet je zeker dat je de hypotheek afsluit die voordelig is en goed bij jouw situatie past. Nu en in de toekomst.

De voordelen op een rij:

 • Deskundig advies op maat
 • Alles voor jou geregeld
 • Meer dan 30 geldverstrekkers
 • Aftrekbaar van de belasting
 • Ook aandacht voor verzekeringen
 • Altijd inzicht in de status via mijn.hypotheek.nl

Een Hypotheekexpert én een Persoonlijk Hypotheekassistent

Bij Hypotheek.nl kijkt jouw team met je mee. Dit team bestaat uit een Hypotheekexpert en een Persoonlijk Hypotheekassistent. Zij zijn altijd te bereiken per e-mail, WhatsApp, video of telefoon. Ook buiten de reguliere kantoortijden. Wel zo makkelijk!

 • Je Hypotheekexpert: is jouw gesprekspartner met verstand van zaken. Hij brengt jouw situatie en wensen in kaart, bespreekt welke hypotheken daarbij passen en onderhandelt indien nodig met verschillende banken. Daardoor ben jij verzekerd van een passende hypotheek met een scherpe rente.
 • Je Persoonlijk Hypotheekassistent: zorgt ervoor dat alle papier- en regelwerk vlekkeloos verloopt en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij nemen je alles uit handen bij het regelen van een hypotheek bij verhuizing. Zo weet je zeker dat jij nergens achteraan hoeft te rennen. We hanteren een duidelijk stappenplan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het proces verloopt als volgt:

 1. Eerste contact
 2. Oriënterend gesprek
 3. Adviesgesprek op maat
 4. Hypotheek aanvragen
 5. Hypotheek rondmaken
 6. Ondertekening bij de notaris
 7. Hypotheekonderhoud

Meer weten over het proces? Bekijk ons stappenplan voor hypotheekadvies.

Wat kost hypotheekadvies?

Wij houden niet van verrassingen achteraf. In ieder geval niet als het om de kosten gaat. Daarom hanteren we altijd een scherp all-in tarief. Daarmee krijg je bij ons deskundig advies tegen een scherpe prijs. We zijn namelijk voordeliger dan de gemiddelde hypotheekadviseur.

Als je gaat verhuizen betaal je bij Hypotheek.nl voor advies en het regelen van je hypotheek een scherp all-in tarief van € 1.895. Duidelijk en zonder kleine lettertjes. Daarmee ben je bij ons zomaar € 1.000 voordeliger uit dan bij de gemiddelde hypotheekadviseur.

Jouw eigen hypotheekteam helpt je graag bij het vinden van een passende en voordelige hypotheek.

Relevante artikelen